Dinsdag, 9 Augustus 2022

Feyenoord moet vrezen voor vertrek Orkun Kökcü

Sepp van den Berg kan een binnenlandse transfer in Engeland maken. Het Burnley van manager Vincent Kompany wil de centrale verdediger graag op huurbasis verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Liverpool. (The Athletic)
Fransman Issa Diop is op korte termijn speler van Fulham. West Ham United ontvangt omgerekend ruim zeventien miljoen euro voor de centrale verdediger, die in Londen zijn basisplek verloor aan Kurt Zouma en Craig Dawson. (BBC)
/
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Martijn Krabbendam meldt in de Dick Voormekaar Podcast dat er nog steeds veel belangstelling is vanuit Engeland voor de Turk, al noemt de journalist nog geen concrete clubs. (Voetbal International)
Memphis Depay kan net als Dries Mertens zijn carrière voortzetten bij Galatasaray in de Süper Lig. De geldkraan staat deze zomer weer behoorlijk open in Istanbul, al is de spits van Barcelona voor rivaal Besiktas in ieder geval te duur. (Rik Elfrink)
Manchester United mikt op de komst van de pijlsnelle Ismaïla Sarr. De 24-jarige rechtsbuiten van Watford maakte maandagavond nog een schitterend doelpunt vanaf de middellijn. (90min)
Chelsea is een nieuw bod van circa vijftien miljoen euro aan het voorbereiden op Cesare Casadei. De verwachting is dat deze verhoogde transfersom genoeg is voor een vertrek van de talentvolle middenvelder bij Internazionale. (Evening Standard)Poll

Moet Feyenoord ook Orkun Kökcü nog laten vertrekken?


67 reacties (laatste reactie door alexandervdh)

Leicester City? Ik geloof dat Tielemans een van de gegadigden is om te vertrekken.

Ondanks dat er geen clubs bij staan, ben ik benieuwd naar de reactie van Pierre..

Ik lees Martijn Krabbendam en ben toen gestopt.. wat een vreselijke gast.

9 augustus 2022 om 18:02

Hij heeft niet veel info de laatste jaren meer. Zit er vaak naast.

9 augustus 2022 om 19:21

Feyenoord is ook al een aantal jaar gestopt met 'lekken' naar Krabby.
Toendertijd, en nog steeds, werd Krabbendam heel irritant gevonden.
Tot op heden heeft hij ook weinig tot geen primeurs meer eigenlijk.
Bij hem gaat het eigenlijk ook vaak over negatieve dingen bij Feyenoord i.p.v. opbouwend.
Je mag best kritisch zijn, maar bij hem neemt het excessieve vormen aan.

10 augustus 2022 om 11:52

had het in de podcast over een fiftyfifty kans.. ik verwacht er niet zo veel van, alleen als Tielemans nog weggaat bij Leicester dan verwacht ik dat Kokcu daarheen gaat

9 augustus 2022 om 19:40

Wat is eigenlijk de reden van het zeg maar 'niet de gunfactor hebben' als het gaat om Krabbendam?Merk vaker dat mensen negatief over hem doen, ik zie hem als een journalist die logischerwijs kritisch is, maar nooit echt schokkend of onredelijk is, kan aan mij liggen en het verschilt per persoon natuurijk of je wel of niets met iemand hebt.

9 augustus 2022 om 21:39

De reden is dat wanneer één iemand iets over een ander roept er een hoop mensen zijn die dat klakkeloos geloven en als een kudde schapen erachter aan lopen.

Engeland? Prima, vermogende clubs die interesse hebben in 1 van onze absolute sterspelers. Begin maar bij 30 miljoen met bieden.

9 augustus 2022 om 18:04

Haha 30 mil. Ik vind kokcu niks bijzonders. Hij is minder dan aursnes, waar feyenoord minder voor vraagt.

9 augustus 2022 om 18:08

Staat hoger in het veld, dan ben je per definitie meer waard. Statistisch top 3 middenvelder van de Eredivisie, stuk jonger, geen vervanger klaar en eigen jeugd. Zeker wel redenen om 30 miljoen als opening te verwachten.

9 augustus 2022 om 18:10

Staat hij in het doel bij de tegenstander. Nee ik schat kokcu niet hoger in dan 15. En dat vind ik zelfs nog hoog.

9 augustus 2022 om 18:12

Niks bijzonders nog wel... Ik snap het best dat jij als Twentefan misschien weinig wedstrijden van Feyenoord kijkt dus neem ik deze opmerking maar met een flinke korrel zout. Niks bijzonder is natuurlijk flauwekul. Kökcü is nog altijd maar 21 jaar oud en heeft onwijs veel wedstrijden gespeeld inmiddels. En hij is international van Turkije. Voorheen vond ik het ook maar een leuk talentje die vrolijk mee hobbelt maar dat is hij al lang niet meer. Ik vind hem niet minder dan Aursnes. Het zijn overigens twee verschillende spelers maar ze zijn allebei belangrijk in het elftal. Onder Slot heeft Orkun echt een metamorfose ondergaan. Hij is fitter dan ooit en heeft fysiek een hele hoop stappen gemaakt. Maar vorig seizoen zagen we al het verschil wanneer Feyenoord het zonder Kökcü moest doen; dan liep het voor geen meter. Ik heb altijd het idee dat mensen hem nog beoordelen zoals ik dat voorheen ook deed. Maar hij is echt enorm gegroeid en heeft echt de kwaliteiten om het ver te schoppen.

9 augustus 2022 om 18:15

De beste man is nog jong zat en speelt al jaren in Feyenoord 1. Was een belangrijke factor in de Europese campagne, creëert achterlijk veel kansen, maakt veel meters en is het afgelopen jaar uitgegroeid van talent tot sterkhouder. Daarnaast is er geen noodzaak om te verkopen en staat er geen directe vervanger klaar. Als jij dan genoegen neemt met 15 miljoen dan is een club onder jouw leiding in no-time failliet.

9 augustus 2022 om 18:16

Tja dat denk ik ook over Zerrouki. Niks bijzonders, minder als Veerman. 2 miljoen is al teveel

9 augustus 2022 om 18:17

@fctwentersd
Tja, ik vind Zerrouki ook niet meer waard dan 3 miljoen maar toch vraagt Twente meer, vreemd toch?

9 augustus 2022 om 18:18

Jouw club vraagt 10 miljoen voor Zerrouki. Over te hoog gesproken...

9 augustus 2022 om 18:20

Nogal bijzonder inderdaad dat FCtwenteRSD, Kökcü niet hoger in schat dan 15 miljoen euro… Daar moest ik zelf even om lachen. Dan heb je toch wel oogkleppen op of wil je bepaalde dingen gewoon niet in zien. Orkun heeft best een dik contract en vertegenwoordigd de meeste waarde in de huidige selectie. Maar 2… Er zijn ook weinig voetballers met zijn leeftijd die zoveel ervaring, kwaliteiten hebben en A-international zijn. Het is niet voor niks dat er veel clubs interesse tonen in hem. Hij heeft afgelopen seizoen een topjaar gehad.

9 augustus 2022 om 18:24

Feyenoord mag vragen wat het wil net als twente dat doet. Ik geef ze groot gelijk dat ze hoog in de boom zitten. Maar ik zeg alleen wat ik ervan vindt. Daarbij gaat het hier niet over zerrouki maar over kokcu. Want over zerrouki hebben wel genoeg discussies gehad.

9 augustus 2022 om 18:27

Waarom voel jij altijd de behoefte om op Feyenoord topics te reageren? niet dat het niet mag ofzo maar is niet nodig toch, zeker als het steeds zo negatief is?9 augustus 2022 om 18:30

Dan is "haha 30 mil" wel een vreemde opmerking als we de strekking van je laatste reactie moeten geloven.

9 augustus 2022 om 18:30

Toch even ingelogd om op jou te reageren. Vraag me echt af wat Feyenoord met je heeft gedaan? Is je ex een Feyenoorder? Heb je ooit rake klappen gekregen van iemand in een Feyenoord shirt? Wellicht verkracht door iemand in een Feyenoord shirt? Het zit iig heel erg “diep”….. Bij elk bericht over Feyenoord wil je reacties uitlokken en het lukt je aardig. Ergens heb ik het met je te doen. Wellicht met iemand erover praten?

9 augustus 2022 om 18:31

Misschien allemaal onze roze bril afzetten .
Het is tenslotte ook fake nieuws.
Niemand zit te wachten op een geblesseerde speler en hij weet ook als je ergens in begin van seizoen binnenkomt, je het voorlopig kan vergeten om het eerste te komen.

9 augustus 2022 om 18:32

30 mil ja. 3 jaar contract, hij hoeft niet weg. 21 jaar en international. Zerrouki is toch ook geen 10 miljoen waard maar 2,5 miljoen na 1 leuk seizoen leuk mee hobbelen

9 augustus 2022 om 18:33

@Alianate. Ik reageer op vrijwel elke club. Kijk de topics maar terug. Daarbij ben ik niet negatief maar geef een mening. Zit een verschil in.

9 augustus 2022 om 18:36

Edit

9 augustus 2022 om 18:36

Oei nu jij het zegt zal zijn waarde drastisch afnemen.

9 augustus 2022 om 18:37

@nashji

Je zou het haast wel zeggen he. Ik wilde meer informatie over Zerrouki vinden en stuitte op de site Twentefans. Daar zitten ze maximaal te haten op Feyenoordfans, waaronder ook FCTwenteRSD. Dus het zal ergens vast kloppen. Ik betrapte hem er eerder ook al op dat hij Aursnes ook geen bijzondere voetballer vond. En dat hij vond dat Zerrrouki 12 tot 15 miljoen euro moet kosten, en dat soort dingen. En dan hier verkondigen dat Kokcu nog geen 15 miljoen waard is. Beetje een zure gast als ik het zo zie.

9 augustus 2022 om 18:48

Aandoenlijk vind ik het meer. Met droge ogen beweren dat Kökcu minder dan 15 miljoen waard is. Dit terwijl zijn waarde op 25 miljoen wordt geschat + 3 jaar contract. Feyenoord hoeft niet te verkopen en kan makkelijk 35+ miljoen vragen. Wellicht zelfs meer bij een hopeloze Engelse club. Om maar een vergelijking te geven; Zerrouki wordt geschat op 3,5 miljoen en dan vind meneer 10 miljoen te weinig……. Koekoek!

9 augustus 2022 om 18:49

@kaws. Zoek effe op Twitter leon ten voorde effe op. Een journalist van de tubantia en kijk effe hoeveel feyenoord daar reageren en streuer voor van alles uitmaken. Dit wil niet zeggen dat elke feyenoorder dit doet. Maar de meeste van jullie overdrijven wel heel erg hoor. Daarbij beginnen jullie hier weer over zerrouki terwijl ik het over kokcu heb. Is het echt van belang dat twente een bod van feyenoord accepteert? Ik heb liever dat aursners en kokcu gewoon bij feyenoord blijven. Want ik zie zerrouki gewoon liever naar het buitenland gaan. Op een twentesite praat ik natuurlijk gewoon anders, omdat ik hier niet wil provoceren. Ik geef gewoon mijn mening hier en wat jij ervan vindt mag jij weten. Feyenoord is natuurlijk de grotere club. Staat na ajax natuurlijk op nummer 2. Maar hoe sommige van jullie zich laten kennen kan gewoon niet. Want om onze td maar van alles uit te maken noem ik kinderachtig. Want die man doet alleen maar zijn werk waar hij betaald voor word.

9 augustus 2022 om 18:51

@fctwentersd maar als de tendens vaak negatief is, kan je je toch voorstellen dat er op een gegeven moment wat irritatie onstaat? zeker als het negatief is en tevens niet onderbouwd. en je kan prima negatief zijn terwijl je je mening geeft, hoeft zeker geen verschil te zijn.

9 augustus 2022 om 18:55

Ik bedoel lees je eerste reacties hier is terug. ''in welke eredivisie? Toch niet die van Nederland of wel?'' en ''haha 30 mil. Ik vind kokcu niks bijzonders''. dan krijg je daar geirriteerde reacties op en ga je vervolgens wijzen met ''ja maar moet je is kijken wat Feyenoorders allemaal wel niet zeggen''. gaat toch nergens over dit. als je dan zo reageert leg dan in ieder geval uit waarom je het niks vindt dan valt er nog te praten.

9 augustus 2022 om 18:55

Ik ben van de week meer positief over feyenoord geweest hoor. Maar daar lees je dan overheen. Want ik vind slot met afstand de beste trainer van de eredivisie. Daarbij zitten bij feyenoord ook de juiste mensen op de juiste plaats. Ik zie jullie dit seizoen niet voor te de titel spelen. Maar volgend seizoen zie ik jullie wel kans hebber. Wat de eredivisie alleen maar ten goede doet.

9 augustus 2022 om 18:58

Snap ik hoor. Het gebeurd aan beide kanten, dat klopt. Ik lees van zowel Tukkers als Feyenoordfans vreselijke dingen, wat ik ook echt niet snap. Maar ik ben juist voorstander van een fijne discussie maar dan moet die wel onderbouwd worden. Jij mag jou mening geven net zoals ieder ander lid. We hoeven het immers allemaal niet met elkaar eens te zijn. Maar ik proef ook veel frustratie de laatste tijd in topics. Ik hoop dat daar snel een einde aan komt.

Dit zal net zoals de vele andere discussies van de afgelopen tijd wel weer verwijderd worden door de moderators. Vind ik toch best zonde. In de tijd dat ik hier moderator was, liet ik dergelijke discussies altijd staan, daar is deze site toch voor bedoeld? Zolang het niet provocerend is, kan je echt wel een klein beetje off topic reageren. Maar dat zit er de laatste tijd niet echt in, jammer!

Ik vind Steuer overigens wel verfrissend. Hem wordt door velen verweten dat hij de media veelal zoekt maar hij drukt iets gelijk de kop in of geeft openheid van zaken. Hij is transparant en dat vind ik juist wel prettig.

9 augustus 2022 om 19:06

nee dat zag ik hoor, je bent zeker niet alleen maar negatief. je moet verder lekker doen en schrijven wat je zelf wil begrijp me niet verkeerd maar zie het meer als een tip dan. als je een discussie/gesprek wil, zeker als het negatief is tenopzichte van een club die niet je jouwe is onderbouw dan ff. als je zou vertellen waarom je bijvoorbeeld kokcu niet echt goed vindt kan ik met je praten, is ook leuk op zo'n forum.

9 augustus 2022 om 19:41

Dan is 6 voor Zerouki ook meer dan voldoende.

9 augustus 2022 om 19:44

Als je Kokcu nooit zie spelen zeg dan ook gewoon niks, vorig jaar een van de betere middenvelders in nl

9 augustus 2022 om 20:08

En wat dacht je voor dat geld dan terug te kunnen kopen als vervanging?

9 augustus 2022 om 21:03

Niet meer dan 15m en jullie willen 10m hebben voor die koekebakker op het middenveld jij heb er echt kijk op

9 augustus 2022 om 18:06

Na Sangaré de beste middenvelder van de Eredivisie wellicht. Ik zou echt niet minder vragen dan dit inderdaad

9 augustus 2022 om 18:08

In welke eredivisie? Toch niet die van Nederland of wel?

9 augustus 2022 om 18:21

Zeker wel. Die twee zijn beter dan de anderen die ik zo kan bedenken. Alvarez wellicht nog op gelijke hoogte met Kokcu

9 augustus 2022 om 18:23

Yup de Nederlandse. De Twente supporters hebben weer grote praatjes, zijn zeker vergeten dat ze de Eredivisie clubs hebben opgelicht met hun praktijken. Geld lenen/opgelicht maar niet willen terugbetalen… Kees van der Spek zou er een docu over moeten maken

9 augustus 2022 om 18:25

Ryan het gaat hierover kokcu en feyenoord. Laat twente er aub buiten. Want nu ben jij lekker aan het provoceren en ik geef hier alleen maar mijn mening.

9 augustus 2022 om 18:36

Pff, wordt jij niet moe van jezelf? Scheer aub niet alle Twente supporters over één kam. Die andere onzin die je verkondigd is het reageren niet eens waard.

9 augustus 2022 om 18:46

FCTwenteRSD

wat dat betreft eens met je. Over Kokcü verschillen we van mening maar dat elke keer een andere club of speler erbij gehaald moet worden vind ik zelf ook bloed vervelend. Zeker tussen Twente en Feyenoord (helaas) supporters lijkt het wat erg te zijn op het moment.

9 augustus 2022 om 18:53

Het lijkt net of ik geen mening over feyenoord mag hebben als twente fan. Ik ga graag met iedereen op een normale manier in discussie. Maar als ik al een mening geef, beginnen er al een aantal over schulden en weet ik wat. Terwijl twente al ver uit de schulden is en gewoon zwarte cijfers schrijft.

9 augustus 2022 om 19:02

Iedereen mag kritisch zijn. Wat jij doet vind ik echter totaal niet op kritiek uiten lijken. En als je ongefundeerd uitdeelt voor de 100e keer, want dat zie ik jou continu doen, dan is het mijj inziens meer dan terecht dat zoveel mensen op jou reageren. Negeren zou het beste zijn, maar dat lukt niet iedereen

9 augustus 2022 om 19:23

Je gaat echt niet op een normale manier in discussie. Je loopt onder bijna elk Feyenoord topic juist te stoken en te trollen. Als je reageert en het normaal onderbouwd is er niks aan de hand maar je loopt juist alleen te trollen.

9 augustus 2022 om 20:47

TwenteRSD krijg je een stijve plassertje van Feyenoord, je bent meer bezig met Feyenoord dan je eigen zogenaamde club. Twente heeft een topjaar gedraaid en Voetbalzone staat weer vol met allemaal Twente fans die moeten afgeven op Feyenoord.

9 augustus 2022 om 21:02

Niet na Sangaré hoor. Voetballend is Kokcu 10 x beter. Maar ze zijn compleet niet te vergelijken. Afhankelijk van het type speler wat je zoekt is Sangaré als breker de beste middenvelder,zoek je iemand die kan voetballen en passen is Kokcu de beste middenvelder

10 augustus 2022 om 07:33

Dan heb ik het idee dat je het voetballende vermogen van Sangaré nog onderschat Marcel.

35 miljoen en geen euro minder.

9 augustus 2022 om 18:28

Jij snapt het 🤣🤣🤣

9 augustus 2022 om 18:06

Lol.

9 augustus 2022 om 19:30

Haha wat? Tikkie breed speler? Deed hij dat maar eens wat vaker…

Belangstelling vanuit Engeland.... moet wel ETH zijn!

Man United gaat voor Sarr. Tranen in mijn ogen vorig jaar die Sarr. Ik was bij de wedstrijd tegen Leeds, weet niet precies waarom maar Leeds heeft altijd wel wat. Sarr was echt heel slecht, alles mislukte, van schoten tot passing. Kan gebeuren een keer natuurlijk, maar dan 5 doelpunten maken in een seizoen. Ben benieuwd hoe laag de grens United legt om te zeggen, nee nu is het te laag.

Tja je kunt net zo goed alle spelers verkopen als je toch al zoveel moet inpassen. Dan bouw je dit jaar aan een zo goed als nieuw elftal, vergaar je geld waardoor je eindelijk wat te besteden hebt, en je kan 2 of 3 jaar door met dit team.

9 augustus 2022 om 18:38

Of Feyenoord draait goed en word volgend jaar weer leeg gekocht, wel absurd hoeveel sterkhouders dit jaar vertrekken zeg.

9 augustus 2022 om 19:42

Dan kun je makkelijker nee verkopen en veel meer vragen.

Zulke makkelijke "journalistiek"... Even een titeltje verzinnen voor de clicks maar dan geen clubs vermelden. Dan is het gewoon nergens op gebasseerd. Enkel als een club zich bij een andere club meldt kun je spreken van daadwerkelijke interesse. Dit is typisch zo'n bericht waarbij je, als Kokcu straks zijn contract verlengt of vertrekt naar een club buiten Engeland, kunt zeggen dat hij clubs "op een shortlist" stond maar dat ze niet toehapte. Echt een artikel waar mensen op klikken maar wat werkelijk nergenssss op gebasseerd is en je makkelijk kunt rectificeren als het niet waar blijkt... irritant vent..

Zodra Engelsen interesse hebben dan hoef je het wmb niet eens te hebben over of iets realistisch is of niet. Cuccurella voor 60, Onana van Lille voor 40, Martinez voor 67 max. Dan mag je wat mij betreft gerust 35 miljoen vragen zonder schaamte. Zeker omdat het niet hoeft en hij een 3 jarig contract heeft.

De opvolgers staan klaar. Tijd om te gaan en er een mooi bedrag aan over te houden.

Het kan zijn dat hij naar Engeland gaat maar wellicht ook Italië. Ik schat de kans 50% in… lol. Wat een onruststoker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder